laren Magazine

Laren Magazine

Ieder kwartaal ontvangen de inwoners van Laren, Almen en Harfsen het Laren! Magazine gratis in de brievenbus! Laren! Magazine is een initatief van Ingri.

In Laren! Magazine staan de Larense bewoners centraal. De bijzondere en mooie verhalen achter de bewoners is wat Laren zo uniek maakt. In Laren! Magazine kunnen verenigingen en stichtingen zich gratis presenteren. Ook zoomen we in op de vrijwilligers die deze verenigingen en stichtingen levend houden.  Daarnaast geven we de ruim 170 leden van de levendige Ondernemersvereniging Laren de mogelijkheid om over hun bedrijf te vertellen.

Na twee jaar voorbereidingen is het magazine op 9 april 2016 feestelijk gelanceerd! In 2014 kreeg Ingri het idee om een magazine over en voor Laren te maken. Een gratis 76 pagina tellend magazine dat huis-aan-huis Almen, Harfsen en Laren wordt verspreid!

Voor meer informatie of het reserveren van advertentieruimte? Neem gerust contact met ons op via: info@larenmagazine.nl of 06 16 46 55 33.Bekijk hier alle eerdere edities