Pay Systems

Over het project:
In december 2019 werd Ovii benaderd door Pay Systems uit Lochem. Voorheen onderdeel van het Canadese Intellitix. Per 1 januari ging het bedrijf zelfstandig verder en hiervoor was dus ook een eigen identiteit nodig. Binnen een maand tijd heeft Ovii, in goede samenwerking met de opdrachtgever, een compleet nieuwe huisstijl (logo, briefpapier, visitekaartjes) neergezet. Deze is later uitgebreid met de ontwerpen en levering van de signing.


Over de klant:

Pay Systems faciliteert sinds de jaren ’90 veilige en innovatieve betaaloplossingen voor in- en outdoor evenementen in Europa. Als betrouwbare organisatie ontzorgt Pay Systems haar opdrachtgever met een passende en stabiele betaaloplossing.

Pay Systems creëert een betrouwbare en veilige betaalomgeving voor festivalorganisatoren. Als volwaardige samenwerkingspartner benadert Pay Systems ieder evenement als maatwerk, waarbij vakkundig advies en stabiliteit voorop staan. Door vanaf het begin betrokken te zijn en na te denken over publieksstromen, inzet, en verwachte drukte is Pay Systems in staat de juiste betaaloplossing met optimaal servicelevel te bieden. Daarnaast investeert Pay Systems continue in de innovatie en optimalisatie van haar diverse betaaloplossingen met de kennis van de meest recente technologische ontwikkelingen.

Meer informatie: www.paysystems.nl

portfolio-header-lines