Vacature: grafisch vormgever, creatieve duizendpoot

Allround grafische functie voor een creatieve, communicatief sterke duizendpoot.

Grafisch vormgever, creatieve duizendpoot! (24-36 uur p.w.)
Over de functie

Als grafisch vormgever zal jij je bezig gaan houden met een verscheidenheid aan ontwerp- en dtp werkzaamheden. De ene dag ontwerp je visitekaartjes en de volgende dag ga je aan de slag met een website of een bedrijfsfolder. Je assisteert Ingri bij de levering van drukwerk bij klanten, het maken van (pakkende) teksten en opstellen van pitches voor nieuwe klanten.  Het betreft een veelzijdige, afwisselende en creatieve functie, waarbij jouw inbreng wordt gewaardeerd.

Over Ovii 


Creatieve marketing, communicatie, vormgeving en nog veel meer. Gestart onder de naam Ovii Ontwerp maar door de jaren heen kregen wij steeds meer vragen, buiten de ontwerpverzoeken om. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om sinds 2019 verder te gaan onder de naam: Ovii

Over jou
Jij bent een proactieve vormgever die vooruit denkt en graag wil groeien in jouw vak. Je neemt verantwoordelijkheid en houdt ervan om te werken met deadlines. Je werkt daarnaast nauwkeurig en gestructureerd, kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent communicatief, zowel mondeling als schriftelijk, sterk.

Verder beschik je over:

  • Grafische opleiding
  • Ruime kennis van Adobe InDesign, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, vooral schriftelijk.
  • Je woont in de omgeving (+/- 20 km) van Laren Gld.

Wij bieden jou:


Een afwisselende en creatieve functie met de kans om mee te groeien met de ambitie van Ovii. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig projecten op te pakken en klanten te bedienen. Wij bieden een marktconform salaris (in overeenstemming met genoten opleiding(en), werkervaring en kennisniveau) en goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je CV, digitale portfolio + een kort motivatiefilmpjenaar ingri@ovii.nl o.v.v. Sollicitatie Creatieve duizendpoot!

- Sollicitaties zonder motivatie voor deze functie kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Onze voorkeur ligt bij het invullen van de bovenstaande vacature middels onze eigen netwerken, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is dan ook niet nodig, thanks!

portfolio-header-lines

Wij werken onder andere samen met: