Diensten

Bij Ovii kan je terecht voor naam- en huisstijlontwikkeling, magazines, jaarverslagen, boeken,  verpakkingen, signing, flyers, brochures, marketing, websites, nieuwsbrieven, illustraties, kranten, spandoeken kortom...


creëer,

We kunnen hier een heel mooi en gelikt tekstje neerzetten met prachtige termen als beleving en de juiste look en feel… maar we houden het liever simpel. De betekenis die het woordenboek geeft voor creëren is ‘overgankelijk iets nieuws maken, iets scheppen.’ En dat is precies wat wij doen! Wij maken graag iets nieuws voor jou als opdrachtgever. Iets waarmee we je verrassen, maar waar je wel van zegt: ‘Ja, dit klopt gewoon!’ Zo simpel is het.

Dit kan zijn het bedenken van een nieuwe naam en huisstijl tot het creëren van een geheel plan van aanpak voor jouw bedrijf op het gebied van vormgeving en communicatie. De eerste indruk die je geeft met je bedrijf moet natuurlijk goed zijn. Samen bespreken we jouw sterke punten en de manier waarop jij jouw bedrijf wilt presenteren in de markt. Je kan ons een communicatieplan laten maken en ook de verschillende uitingen die daarbij horen. Wij creëren zo het merk en de stijl die jij wilt uitdragen en geven je daarnaast advies. Van een simpel visitekaartje, tot een totaalpakket aan communicatie-uitingen.  

realiseer &

Wij hebben een prachtig vak, wij mogen alleen maar mooie dingen maken! Zo realiseren wij jouw visitekaartje of advertentie, maar kan je ook bij ons terecht voor het ontwerp van een website of een magazine. Bij deze laatste uiting, kunnen wij jou al het werk uit handen nemen, van acquisitie tot facturatie, want met onze dienstverlening ontzorgen wij jou graag.

Wij zetten onze tanden graag in projecten waar jij zelf juist tegenop ziet. We zorgen voor uitingen die jou trots zullen maken op jouw bedrijf. Samen sta je sterk, niet alleen werken wij samen met de klant en luisteren wij goed naar de wensen, ook gaan we samenwerkingen aan met allerlei creatieve duizendpoten op het gebied van fotografie, websitebouw, tekstschrijven en experts in print en papier, we zijn altijd op zoek naar de beste samenwerking, zodat wij een geweldig totaalpakket kunnen bieden, met een spectaculair eindresultaat tot gevolg. Wij kijken naar ontwikkelingen in het vak en we houden van een ambitieuze uitdaging op z’n tijd!


communiceer.

De opgedane ervaring heeft Ovii gebracht waar het nu staat. We hebben in tien jaar tijd ontzettend veel meters gemaakt en door de samenwerking met onze klanten en partners hebben we groei doorgemaakt. Zo hebben we niet alleen ervaring opgedaan in het maken van communicatiemiddelen, maar ook in het doen van een stapje terug: Hoe communiceer je iets? In gesprekken met klanten vragen we ons samen af: Wat zijn de unieke punten van het bedrijf? Waar zou jij willen staan over vijf jaar, en over tien jaar?

Door het stellen van deze achterliggende vragen, worden er vaak ogen geopend. Vervolgens komen onze ideeën tot stand: hoe communiceer je je onderscheidende punten vervolgens in de markt? En met welke middelen? En dan doen wij natuurlijk het liefst onze naam eer aan door dit op een originele en creatieve manier te doen. Onze passie voor creëren met een knipoog en het buiten de kaders denken, komt ons in deze projecten uitermate goed van pas!


portfolio-header-lines