Over Ovii

Creatieve marketing, communicatie, vormgeving en nog veel meer. Gestart onder de naam Ovii Ontwerp, maar door de jaren heen kregen wij steeds meer vragen buiten de ontwerpverzoeken om. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om sinds 2019 verder te gaan onder de naam: Ovii

In de loop der jaren is Ovii’s klantenbestand enorm uitgegroeid met – inderdaad – een variëteit aan klanten en opdrachten in alle vormen en maten. De hulp van Ovii werd steeds meer ingeschakeld voor het meedenken met bedrijven in de corporate en externe communicatie. Een enorme schat aan ervaring werd opgedaan. De tijd heeft niet stil gestaan en Ovii bleef zich ontwikkelen. En zoals Ingri uitgroeide van een jonge, gedreven enthousiasteling tot een ervaren professional (maar gelukkig nog steeds gedreven en enthousiast), groeide haar bedrijf met haar mee richting volwassenheid.

Ovii is het creatieve bureau van Ingri Imenkamp (Deventer, 1985). Met diploma’s van de opleidingen Marketing & Communicatie en Grafische Vormgeving vers op zak startte ze in 2008 haar eigen onderneming, Ovii Ontwerp. Met de in vijftien jaar tijd opgebouwde achterban van fotografen, tekstschrijvers, websitebouwers, drukkers en verspreiders zijn de mogelijkheden van Ovii nog groter geworden!  

 

portfolio-header-lines