Over Ovii

Creatieve marketing, communicatie, vormgeving en nog veel meer. Gestart onder de naam Ovii Ontwerp, maar door de jaren heen kregen wij steeds meer vragen buiten de ontwerpverzoeken om. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om sinds 2019 verder te gaan onder de naam: Ovii

In de loop der jaren is Ovii’s klantenbestand enorm uitgegroeid met – inderdaad – een variëteit aan klanten en opdrachten in alle vormen en maten. De hulp van Ovii werd steeds meer ingeschakeld voor het meedenken met bedrijven in de corporate en externe communicatie. Een enorme schat aan ervaring werd opgedaan. De tijd heeft niet stil gestaan en Ovii bleef zich ontwikkelen. En zoals Ingri uitgroeide van een jonge, gedreven enthousiasteling tot een ervaren professional (maar gelukkig nog steeds gedreven en enthousiast), groeide haar bedrijf met haar mee richting volwassenheid.

Ovii is het creatieve bureau van Ingri Imenkamp (Deventer, 1985). Met diploma’s van de opleidingen Marketing & Communicatie en Grafische Vormgeving vers op zak startte ze in 2008 haar eigen onderneming, Ovii Ontwerp. Met de in tien jaar tijd opgebouwde achterban van fotografen, tekstschrijvers, websitebouwers, drukkers en verspreiders zijn de mogelijkheden van Ovii nog groter geworden!  

Ingri Imenkamp

Vormgever / marketeer

Creatief, ondernemend, zelfstandig en met lef; zo omschrijf je Ingri. Met diploma’s van de opleidingen Marketing & Communicatie en Grafische Vormgeving vers op zak startte ze in 2008 met Ovii.

Britt Haarman

Vormgever / fotograaf 

Sinds 1 september 2021 is Britt werkzaam bij Ovii. Zij heeft in 2020 haar opleiding Grafisch interactief mediavormgever afgerond. Naast haar werkzaamheden bij Ovii is Britt ook freelance fotograaf.

Bente Bronsvoort

Junior vormgever

In september 2023 startte Bente met een nieuwe opleiding na haar verpleegkunde studie. Naast haar opleiding 'Branding and business' werkt ze nu bij Ovii om extra ervaring op te doen.

Stukje terug in de tijd!
Ingri begon thuis met knutselen aan de keukentafel. Knippen, plakken, kleuren, mooie dingen maken voor vriendinnetjes en familie. Vervolgens knutselde ze in haar bedrijf zo verder op de spreekwoordelijke zolderkamer. Later sloot ze zich aan bij een ondernemershuis in Lochem met drie andere jonge ondernemers. Na tweeëneenhalf jaar samen, of meer naast elkaar te hebben gewerkt, wilde ze weer Back to Basic.In eigen huis maakte ze haar creatieve cocon om vanachter de geliefde iMac aan opdrachten te werken waar Ingri zelf, maar vooral ook de klant, gelukkig van werd. Van april 2016 tot juli 2019 was het kantoor van Ovii gevestigd aan de Huenderstraat 3 in Laren. Van juli 2019 tot juni 2022 was Ovii te vinden op de 1ste verdieping aan de Dorpsstraat 5 te Laren. Sinds juni 2022 is het kantoor van Ovii gevestigd aan de Deventerweg 14, wederom in Laren. 

portfolio-header-lines